1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Windows Vista, is nog niet klaar om op de markt gebracht te worden. Dit zal na alle inspanningen die Microsoft heeft gedaan ook niet meer lukken voor de kerst.

Microsoft, heeft de lancering uitgesteld omdat er zich nog kritieke lekken in Windows Vista bevinden. Om de consumenten niet te laten wachten tot na kerst heeft Microsoft een stunt bedacht, de consumenten die Windows toch kopen met kerst of voor kerst, krijgen korting op hun licentie.

Het zit Microsoft niet mee wat zijn nieuwe software betreft, want niet alleen Windows Vista is uitgesteld, maar ook zo heeft ook Office 2007 te kampen met allerlei problemen. Zo is Windows Vista uitgesteld tot januari 2007 en zal Office pas uitkomen in februari zo zijn de verwachtingen. Er zijn al speculaties over een nog latere datum maar voorlopig houdt Microsoft het nog op februari.

Doordat Microsoft al zijn releases uitstelt, zullen er waarschijnlijk ook minder computers verkocht worden, dat is ook logisch, consumenten willen alleen computers met de nieuwste software erop. Microsoft biedt daarom deze cadeaubonnen aan, de klanten moeten nog wel wachten, maar ze hebben dan al wel een licentie met korting. De cadeaubonnen worden samen met allerlei fabrikanten in de winkels verkocht.