min

Tags in dit artikel

, , ,

Apple heeft gisteren aangekondigd dat haar eigen conferentie voor ontwikkelaars, de Worldwide Developers Conference, dit jaar van 9 tot 13 juni plaats zal vinden. Traditiegetrouw is er op de eerste dag een keynote-presentatie van Apple’s CEO, Steve Jobs, waarin doorgaans nieuwe producten gepresenteerd worden.

De conferentie gaat traditiegetrouw plaatsvinden in het Moscone West Center in San Francisco, Californië. Elk jaar bezoeken tienduizenden ontwikkelaars, systeembeheerders en andere Mac-aanhangers het evenement waar naast presentaties en workshops ook de nieuwste producten te bewonderen zijn.

Dit jaar focust de WWDC zich op, hoe kan het ook anders, de iPhone, de Mac en de IT. Waarschijnlijk zal de iPhone de meeste aandacht krijgen, want Apple wordt verwacht een herziening van de iPhone te gaan introduceren.
Daarnaast zal in juni de Software Development Kit voor de iPhone en iPod Touch de béta-status kwijtraken en wordt de nieuwe iPhone-firmware gelanceerd. Al met al een hoop vooruitzichten voor het aankomende evenement.

Hier op Techzine zullen wij uitgebreid verslag doen van de keynote van Steve Jobs.
Ook wij zien er naar uit en hopen een aantal nieuwe producten te mogen zien.