1 min

Het is onrustig bij Electronic Arts. In het midden van een vijandig overnamebod op Take Two heeft Warren Jenson, financieel directeur bij EA, laten weten dat hij gaat vertrekken bij de uitgever. Jensen werkte sinds 2002 in z’n huidge rol.

Zowel Jensen als EA hebben verder geen reden gegeven omtrent het vertrek, maar Jensen blijft in ieder geval totdat het huidige fiscale jaar, wat loopt tot eind maart, ten einde is. EA hoopt op korte termijn een vervanger van Jenson aan te stellen.

Wel weet Holly Rockwood, woordvoerster van EA, te melden dat het niets te maken heeft met het bod van Electronic Arts op Take Two, de uitgever van de populaire Grand Theft Auto-franchise.

Naast de overname van Take Two heeft Electronic Arts nu ook haar zinnen gezet op "GTA Forums". Volgens What If Gaming is EA druk bezig om deze site in handen te krijgen. Op de site van What If Gaming is een brief van EA te zien waarin het haar overname plannen beschrijft. EA wil voor 29 april de site in handen hebben, wat toevallig ook de releasedatum is van Grand Theft Auto IV.