1 min

Tags in dit artikel

,

Netgear en Holdan, een distributeur voor de broadcast- en videomarkt, gaan gezamenlijk Network Device Interface (NDI)-oplossingen op de markt brengen. Hiermee richten ze zich op het AV-over-IP-marktsegment.

Beide partijen zien enorm potentieel in de sterk groeiende AV-over-IP-markt en constateren dat de productportfolio’s hierbij goed op elkaar aansluiten. Zo brengt Netgear niet alleen eigen producten voor dit marktsegment op de markt, maar ook oplossingen die andere AV-over-IP-leveranciers op de markt brengen. Zonder dat daarbij wordt ingeleverd op functionaliteit van deze oplossingen.

NDI-oplossingen

De samenwerking met distributeur Holdan richt zich specifiek op het leveren van NDI-oplossingen. Het gaat hierbij om het combineren van de NDI-oplossingen van Netgear met de NDI-camera’s van het merk Birddog. Holdan is de distributeur van dit merk in Europa. Holdan wordt ook algemeen distributeur van de AV-oplossingen van Netgear.

Klanten krijgen betere kwaliteit

De gecombineerde oplossingen moeten klanten uiteindelijk efficiëntere NDI-systemen opleveren. De samenwerking leidt volgens beide partijen tot een betere kwaliteit van dit soort specifieke technologie, lagere latency en hogere verwerkingssnelheden.

Tip: Netgear innoveert in de AV-markt met IP-based networking