SoftwareONE heeft onlangs Predica overgenomen. Hiermee trekt het migratiediensten voor Microsoft Azure aan.

Met de overname van de Poolse specialist krijgt SotwareONE zowel een expert op het gebied van Azure-migraties, als een specialist in applicatiemodernisatie/DevOps en managed services in handen. Het gaat hierbij om diensten als het beheren van cloudinfrastructuur, security en data analytics. Deze diensten moeten klanten helpen bij het stimuleren van hun digitale transitieproces.

Uitbreiding Cloud Services-platform

De software- en cloudspecialist wil met Predica zijn Cloud Services-platform verder uitbreiden. Zeker nu de wereldwijde vraag naar public clouddiensten blijft toenemen. Ook moet de overname binnen SoftwareONE de bestaande cloud-native capaciteiten uitbreiden en de bestaande Azure Cloud Services business aanvullen.

In 2021 nam SoftwareONE HeleCloud over, een partner van AWS voor managed service providers. Ook werd Intelligence Partner, een leverancier van clouddiensten van Google, overgenomen om klanten beter te helpen bij hun transitie naar de public cloud.

Ook Predica is tevreden met de overname door de Zwitserse software- en cloudaanbieder. Volgens de specialist helpt de overname het bedrijf zijn klanten beter te ondersteunen bij de complexe eisen voor hun digitale transitieprocessen.