1 min

Tags in dit artikel

, , ,

NTT heeft verbeteringen voor zijn Managed Campus Networks Services aangekondigd. De diensten worden uitgebreid met AIOps-tooling en securityfunctionaliteit voor hybride werkomgevingen.

De nieuwe productupdate komt met op AI gebaseerde tools voor het uitvoeren van operationele werkzaamheden. Dat moet het makkelijker maken netwerkconnectiviteitsdiensten voor campus-netwerkomgevingen af te nemen en in te richten.

AIOps-tooling

De AI-diensten moeten het voor bedrijven mogelijk maken een betere klantervaring voor hun medewerkers af te leveren als het om netwerkconnectiviteit en operationele processen gaat. Meer specifiek moet de AIOps-functionaliteit automatisering en efficiëntie gaan bieden. Daarnaast krijgen klanten toegang tot wereldwijde experts en voorontwikkelde operationele processen op basis van ervaringen uit de betreffende bedrijfssectoren.

Verder biedt de AIOps-functionaliteit klanten meer inzicht in hun campusnetwerkomgevingen en kan netwerkgedrag worden aangepast op basis van voorspellende analyses.

Hybride werken

NTT biedt in zijn beheerde portfolio nu ook meer mogelijkheden, zoals netwerkdiensten en infrastructuurtoepassingen, voor het aanpassen van campus-netwerkomgevingen aan het nieuwe hybride werken. Hiervoor is nu het secure-by-design-beleid aangepast. Deze aanpassingen moeten de bestaande Managed SD-WAN- en Managed Private 5G-oplossingen uitbreiden, zodat ze aan alle verwachtingen voor het hybride werken voldoen.

Tip: NTT en Schneider Electric werken samen aan Private 5G-platform