2min

Tags in dit artikel

, , ,

Logitech heeft aangegeven dat zeven van haar producten bekroond zijn met een award. Het betreft de Consumer Electronics Show-awards. Deze beurs, de Consumer Electronics Show, gaat binnenkort van start in Las Vegas.

"Logitech is vereerd dat het bedrijf door een panel van – alom zeer gewaardeerde – juryleden tot zeven keer toe is beloond met een award", zegt Gerald P. Quindlen, president en chief executive officer van Logitech. "In het tweede, opeenvolgende jaar wint Logitech zeven CES Innovation awards. Dit geeft aan dat ons streven om innovatieve producten te ontwerpen haar vruchten afwerpt. Wij zijn zeer verheugd dat deze Logitech producten in de spotlights mogen staan met andere innovatieve producten die afkomstig zijn uit de hele wereld. Het is echt een grote eer."

Bekroond met een award zijn verschillende producten van Logitech. Zo is de nieuwe afstandsbediening van Logitech, de Logitech Harmony 1100 Advanced Universal Remote, bekroond. Deze afstandsbediening is voorzien van een touch-screen en biedt gebruikers de mogelijkheid de knoppen in het scherm zelf te verplaatsen. Samen met de eerder genoemde afstandsbediening is ook de G13 Advanced Gameboard bekroond met een Best of Innovation-award. Daarnaast is ook een ander toetsenbord bekroond, de Logitech Illuminated Keyboard is bekroond met een Computer Peripherals-award.

Verder bekroond zijn ook de Logitech G35 Headset, de Logitech Squeezebox Boom en de Logitech Z-5 Speakers. Als laatst is ook de Logitech Driving Force GT bekroond. De Logitech G35 headset is geroemd om haar 7.1-geluid. De Squeezebox Boom om haar netwerkfunctie en ingebouwde versterker, De Logitech Z-5 om haar functie om het geluid niet één kant, maar meerdere kanten op te stuwen. Als laatst is de Driving Force GT uitgerust met een innovatieve pedaal met 24-posities.