1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Studio 3D Realms is helemaal niet van plan zijn deuren te sluiten. 3D Realms, bekend van Duke Nukem, heeft dit zelf naar buiten gebracht, de studio heeft echter wel het Duke Nukem Forever-team naar huis gestuurd.

3D Realms heeft nog steeds de rechten van Duke Nukem in handen, wel heeft het bedrijf het team dat Duke Nukem Forever aan het ontwikkelen was naar huis gestuurd. De studio wil haar deuren dus niet sluiten, maar op kleinere schaal verdergaan. 3D Realms bracht het naar buiten in de volgende woorden: "Ondanks geruchten dat 3D Realms zijn deuren heeft gesloten is dit niet het geval, 3D Realms zal zijn deuren ook niet sluiten. 3D Realms houdt de rechten van Duke Nukem. Desondanks zijn we genoodzaakt het Duke Nukem Forever-ontwikkelteam naar huis te sturen en zullen we gaan hergroeperen als bedrijf. 3D Realms is een veel kleiner bedrijf nu, maar we zullen blijven opereren als bedrijf en bezig blijven met spellen gebaseerd op het Duke Nukem-universum."

3D Realms reageerde ook nog op de actie van Take-Two om 3D Realms voor de rechter te slepen: "Take-Two heeft 3D Realms nooit betaald voor Duke Nukem Forever, tot in juli 2008 toen Take-Two 2,5 miljoen aan 3D Realms gaf. Dit is het enige geld dat Take-Two heeft betaald aan 3D Realms wat met Duke Nukem Forever te maken heeft."