min

Tags in dit artikel

, ,

Sony komt met nieuwe downloadable content voor Killzone 2. De content bestaat uit twee maps, Beach Head en Southern Hills. Beide zijn afkomstig van Killzone 1 voor de PlayStation 2, maar natuurlijk wel volledig vernieuwd en verbeterd.

Sony komt nu voor de tweede keer met een map pack, eerder kwam Sony al met Steel and Titanium, ook een map pack die twee maps bevatte. De downloadable content is ditmaal Flash and Thunder genaamd. De map Beach Head, is zoals de naam al verraad, een map waar een strand aanwezig is. Echter is het dit maal geen strand zoals we gewend zijn, maar een strand in de sfeer van Killzone 2. Southern Hills is een industrieel ogende map die erg geschikt zou zijn voor snipers.

Een medewerker van Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) wou over een prijs nog niks zeggen. Maar als we kijken naar de prijs van de vorige content is de verwachting dat Flash and Thunder ongeveer 5,99 euro zal gaan kosten. Vanaf 11 juni moet Flash and Thunder te downloaden zijn via PlayStation Network.