Spelers van Uncharted 3 kunnen al vast wat fastfood en energie drankjes inslaan want ontwikkelaar Naughty Dog heeft laten weten dat zij net voor het weekend nieuwe content uit zullen brengen voor de game. De Flashback Map Pack is namelijk vanaf morgen beschikbaar.

Dit mappack brengt, zoals je al verwacht, een aantal nieuwe mappen naar de game. Het pakket zal in de Verenigde Staten over de digitale toonbank gaan voor een prijs van 9,99 dollar. Naar verwachting zal de mappack in Europa voor een vergelijkbare prijs beschikbaar komen. Wanneer je voorgaande delen van de game ook hebt gespeeld zal je in het mappack een aantal mappen vinden die je uit Uncharted 2 kent. De vier nieuwe mappen zullen namelijk bestaan uit Cave, Fort, Lost City en Sanctuary. Wanneer je lid bent van de Uncharted 3 Fortune Hunters’ Club zal het pakket gratis zijn.

Naast het nieuws dat er nieuwe downloadable content (DLC) voor het spel beschikbaar komt, maakte de ontwikkelaar ook enkele plannen bekend over aankomende DLC pakketen. Zo staan er nog drie pakketten op het programma en zou er mogelijk ook een nieuwe speelmodus naar het spel komen. Wanneer deze pakketten beschikbaar komen is nog niet bekend. Het Flashback mappack zal zoals eerder vermeld aankomende vrijdag beschikbaar komen op het PlayStation Netwerk.