1 min

Tags in dit artikel

, , ,

De demo van Battlefield 1943, de downloadbare shooter van de Zweedse studio DICE, staat al online. Op de Japanse versie van het Playstation Network is het spel al te downloaden, zo meldt TheSixthAxis.

Het spel komt in Europa pas over tien uur online op PSN en voordat het voor de spelers in de Verenigde Staten beschikbaar zal zijn, zijn daarbovenop nog eens zes uur verstreken. Het is echter geen volledige versie, en of je hem zult kunnen upgraden naar de Europese versie is nog maar de vraag. Als je echter 500 MB vrij hebt en in het bezit bent van een Japanse account, kun je alvast een voorproefje krijgen van deze shooter.

Battlefield 1943 werkt met de Frostbite-engine, die bekend is van zijn grote broer Bad Company, waardoor een groot deel van de omgeving kapot kan. In het begin zullen op de consoleversie drie verschillende maps aanwezig zijn: Wake Island, Guadalcanal en Iwo Jima, maar zodra er op de PlayStation 3 en de Xbox 360 in totaal 43 miljoen kills gemaakt zijn, zal een extra map, Coral Sea, worden toegevoegd.

Een review van het spel kan onder meer gelezen worden op TheSixthAxis.