1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Eerst zou Modern Warfare 2 zonder de serienaam Call of Duty uit worden gegeven, maar Infinity Ward en waarschijnlijk voornamelijk uitgever Activision, hebben nu toch besloten de serienaam weer in de titel op te nemen.

Nadat bekend werd gemaakt dat het zesde deel in de Call of Duty-serie zonder de serienaam zou worden uitgegeven, werden door diverse onderzoeksbureaus al uitspraken gedaan over de gevolgen hiervan voor de bekendheid van de game. Volgens een onderzoek van OTX zou de naamsbekendheid van Modern Warfare 2 met de serienaam ongeveer 40 procent zijn, maar zonder de serienaam uitkomen op 20 procent.

Nu heeft Infinity Ward echter het design van de verpakking van Modern Warfare 2 onthuld en daarop pronkt weer de serienaam "Call of Duty". Het rare hieraan is echter dat op diverse sites die het spel verkopen, zoals amazon.co.uk nog een cover hanteren waarop Call of Duty niet te zien is.

Infinity Ward heeft echter laten weten dat Modern Warfare 2 toch echt de serienaam met zich mee zal gaan dragen en dus Call of Duty: Modern Warfare 2 zal gaan heten. Geen verwonderlijke keuze, gezien de onderzoeksresultaten van OTX en de ambitie van Infinity Ward en Activision om Modern Warfare 2 de bestverkochte game ooit te maken.

Bekijk ons Call of Duty: Modern Warfare 2 topic voor meer informatie.