1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Advisie neemt Qexpertise op. Laatstgenoemde is gehuisvest in Veenendaal en werd eind april overgenomen door Advisie-moederbedrijf ESC uit België.

De specialisatie van Qexpertise ligt bij ERP, CRM en bedrijfssoftware. Zowel dat bedrijf als Advisie zijn partners van Exact, maar hebben verschillende specialisaties. Zo verzorgt Advisie de automatisering bij organisaties met ERP- en IT-oplossingen terwijl Qexpertise bijvoorbeeld veel kennis in huis heeft van Microsoft Dynamics 365. Het Qexpertise-kantoor in Veenendeel zal op den duur de naam van Advisie gaan dragen.

375 technologiespecialisten

Door de samensmelting komt de teller van ESC op 375 technologiespecialisten te staan die in België, Nederland en Portugal te vinden zijn.

Maritha van Klink–Doorn, Directeur Marketing & Strategie bij Advisie en Pieter -Jan Petermeijer, Algemeen Directeur bij Qexpertise, gaan Advisie leiden. Directeur bij Advisie Mark de Waard verlaat het bedrijf.

De partijen beloven een verbetering van de geleverde diensten. “De klanten van zowel Advisie als Qexpertise kunnen nu profiteren van een uitgebreider aanbod aan producten en diensten. Dit omvat alle Exact-toepassingen, waaronder het onlangs aangekondigde Exact Online Premium, evenals het Microsoft 365-aanbod dat onlangs is verrijkt met Copilot AI.”

Het persbericht zet uit wat de gehele ESC-groep nu te bieden heeft. “Naast bedrijfsapplicaties, Low Code -oplossingen & BI vinden ondernemingen er alles wat nodig is voor moderne werkplekken gaande van Microsoft 365 en cloud over cybersecurity tot IT-beheer. De uit de kluiten gewassen e-business afdeling bouwt dan weer webapplicaties, online portals en webshops voor snelgroeiende middelgrote en grote bedrijven.”

Lees ook: ERP kan ook betaalbaar zijn