2min

Tags in dit artikel

, ,

De consultants van Devoteam zullen bedrijven ondersteunen bij de migratie naar en optimalisatie van de Amazon-cloud.

De oprichting van een speciale afdeling volgt op de samenwerking die Devoteam heeft met AWS. Het bedrijf is gecertificeerd als AWS Premier Consulting Partner en heeft vanuit die rol ervaring met het assisteren van bedrijven bij AWS. Er ligt met name focus op AWS-migratie, DevOps, data-analyse, beveiliging en Kubernetes.

In Nederland beschikt Devoteam over 40 AWS-gecertificeerde consultants. Met de lancering van een toegewijd consultantteam wil Devoteam de capaciteiten in Nederland vergroten om bedrijven beter te ondersteunen bij de overstap naar de cloud. “Met AWS in ons portfolio helpen we klanten richting een cloud-native toekomst. Onze integratie-expertise en strategische cloudpartnerships maken ons de ideale tech-partner voor een complex IT-landschap”, reageert Martijn van Veen, Managing Director Devoteam Nederland en België.

Expertise in de cloud

Het nieuwe team beoogt bedrijven die gebruikmaken van de dienstverlening van Devoteam beter in staat te stellen om AWS effectief in te zetten voor de modernisering van hun omgeving. “Met deze diepgaande expertise kunnen we klanten helpen optimaal te profiteren van de schaalbaarheid, flexibiliteit en innovatie van AWS, en zo hun digitale transformatie versnellen”, aldus Andrew Coggings, Head of Technology AWS bij Devoteam Nederland.

Naast de ondersteuning in AWS heeft Devoteam in Nederland ook experts in huis op het gebied van Google Cloud en Microsoft Azure. Hiermee kan het bedrijven ondersteunen bij initiatieven waarin een of meerdere van de grootste drie cloudinfrastructuren centraal staan.

Tip: Devoteam biedt hulp bij softwarekeuze met gids van 133 technologieën