Intels roadmap krijgt vorm dankzij Apple

Dat Intel en Apple nauw samengewerkt hebben in de ontwikkeling en lancering van Thunderbolt mag geen verrassing zijn. Vandaag heeft Tom Kilroy, senior vice president en general manager van Intels Sales and Marketing Group, aan Reuters medegedeeld dat Intels roadmap vorm krijgt dankzij Apple.

Intels roadmap krijgt vorm dankzij AppleIn het interview sprak Kilroy over het succes van de iPad en andere Apple-producten nu de lancering van Thunderbolt in een Apple-product een feit is. Daarnaast werd er ook gesproken over de toekomst van Intel. Hierover deed Kilroy interessante uitspraken. "We werken erg nauw samen met degene die constant vooruitkijken in de ontwikkeling van nieuwe producten. Deze samenwerking gaat zo ver dat Apple helpt onze roadmap vorm te geven", aldus Kilroy.

Echter, Kilroy wilde niet bevestigen of dat Intel een vaste plek in nieuwe producten van Apple gaat krijgen. Deze aankondigingen zijn volgens Killroy aan Apple zelf. Hoe de toekomst er ook uitziet, Intel heeft een fel begeerde plek veroverd in de vorm van de Thunderbolt-technologie. Aangezien de producten van Apple ontzettend populair zijn en een grote aftrek kennen, draagt dit ook bij aan de omzet van Intel.

Bron:Reuters