1 min

Tags in dit artikel

, ,

De populaire racesimulator Gran Turismo 5 krijgt online evenementen. Naast deze nieuwe feature brengt update 1.10 nog enkele andere verbeteringen en vernieuwingen naar de PlayStation 3.

Dit heeft Polyphony Digital bekend gemaakt op de officiële PlayStation Blog. In deze blog laat de ontwikkelaar weten dat zij net als iedereen erg blij is dat het PlayStation Network weer naar behoren werkt en daarom goed nieuws te melden heeft. Kazunori Yamauchi beloofde afgelopen november plechtig dat Gran Turismo 5 continu zou worden voorzien van updates tijdens zijn levensloop. Polyphony Digital brengt met die reden update 1.10 uit welke verschillende verbeteringen met zich mee brengt.

Deze verbeteringen zullen ongetwijfeld gaan zorgen voor een betere gebruikerservaring. Zo zijn er kleine bugs glad gestreken, worden er online evenementen met prijzengeld geïntroduceerd, wordt het aanschaffen van onderdelen makkelijker, is de AI nog verder verbetert, kan er onder een endurance-race ook worden opgeslagen, is er meer keuze in kledij en wordt er tot slot ook nog een nieuw muzieknummer toegevoegd aan de game. De update is inmiddels beschikbaar en zal automatisch aangeboden worden wanneer je PlayStation 3 verbonden is met het internet.