1 min

Tags in dit artikel

, , , , , ,

Vrijwel iedereen zal bekend zijn met de unieke en kenmerkende designs van de diverse Apple-producten. Volgens bronnen gaat het Amerikaanse bedrijf alle toekomstige generaties nieuw leven inblazen door ze in een nieuw jasje te steken. Volgend jaar zouden vrijwel alle Apple-producten met een ander ontwerp op de markt gaan verschijnen.

Dat zeggen anonieme bronnen tegenover de Taiwanese techwebsite DigiTimes. Volgens deze bronnen gaat Apple binnen nu en een jaar de iPhone, iPad, iMac en MacBook Air van een nieuw ontwerp voorzien.

Het bedrijf zou al druk bezig zijn aan de tekentafel en afwijkende onderdelen en componenten bij toeleveranciers hebben besteld voor twee prototypes van de nieuwe iPad. Volgens de bronnen dragen deze prototypes de codenamen J1 en J2. Volgens de laatste geruchten zou Apple in het derde kwartaal van volgend jaar pas de iPad 3 lanceren en in het eerste kwartaal een iPad 2 S.

De anonieme bronnen suggereren dat de nieuwe iMac desktop en iPhone pas in het tweede kwartaal van 2012 op z’n vroegst te koop zijn voor consumenten. Apple heeft uiteraard niks van deze geruchten bevestigd en zal dat desgevraagd ook niet doen. De lancering van nieuwe producten gaat altijd met de nodige geheimzinnigheid gepaard. Bij de lancering van de nieuwe iPhone dachten vriend en vijand dat Apple de iPhone 5 zou onthullen. In plaats daarvan toonde Apple de iPhone 4S.