1 min

Tags in dit artikel

, ,

Het PlayStation Network van Sony zal vanavond voor een paar uur offline zijn. Sony heeft onderhoud gepland staan waardoor het PlayStation Network de hele avond onbereikbaar zal zijn.

Om deze reden zal de dienst vanaf 16:00 uur vanmiddag tot 02:00 uur vannacht offline zijn. Wanneer je echter voor 16:00 uur inlogt op het netwerk van Sony zal het mogelijk zijn dat je gewoon online kan blijven spelen. Wanneer je na 16:00 probeert in te loggen zal je waarschijnlijk een foutmelding krijgen. Wanneer je tussen 16:00 en 02:00 trophies verzameld zullen deze gewoon worden verwerkt door het PlayStation Network. Tijdens het onderhoud zijn de PlayStation Store echter niet bereikbaar zijn. Dit geldt tevens voor account beheer en registratie.

Sinds de langdurige storing van afgelopen mei is het PlayStation Netwerk vrijwel altijd online geweest, het netwerk was in mei enkele weken offline na een hack. In september werd het netwerk nog getroffen door een kleine storing. De resterende downtime van het PlayStation Netwerk is vooral te danken aan onderhoud door Sony zelf. Wanneer je vragen hebt over het onderhoud van vanavond raadt Sony je aan om de officiële community te bezoeken op http://community.eu.playstation.com/ waar je terecht kunt met al je vragen.