1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

De Amerikaanse afdeling van T-Molie zal binnenkort beginnen aan een nieuwe ontslagronde. Dit blijkt uit een interne memo van het bedrijf. Het doel van de ontslagen is het drukken van kosten.

Om deze bezuinigingen te kunnen realiseren ziet T-Mobile USA zichzelf gedwongen om een nieuwe ontslagronde aan te kondigen. Het is echter onduidelijk hoeveel ontslagen er in deze ronden zullen vallen. De ontslagen komen echter bovenop de eerder aangekondigde ontslagen van 1000 personeelsleden. Ook deze medewerkers zouden reeds het veld moeten ruimen om de kosten te kunnen drukken.

In een intern memo van T-Mobile laat Phillip Humm, CEO van T-Mobile USA, weten dat het bedrijf persoonlijk contact op zal nemen met de werknemers. De ontslagen komen nadat de Amerikaanse afdeling van T-Mobile haar zinnen heeft gezet op een geherstructureerde toekomst van het bedrijf. Hoe deze er precies uit zal zien is onduidelijk. Volgens Humm zou het aantal lagen van het management terug worden gedrongen naar het hoognodige, waardoor het bedrijf beter en sneller zal functioneren en waarschijnlijk ook aanzienlijk minder geld kwijt is aan de salarissen van het management.