Samsung registreert namen ATIV S en ATIV Tab

Sammobile heeft opnieuw de hand weten te leggen op vertrouwelijke Samsung informatie. Het lijkt erop dat Samsung gaat stoppen met de naam Omnia die het gebruikte voor de Windows Phone 7 toestellen. Het bedrijf heeft namelijk de naam ATIV geregistreerd, deze naam zal waarschijnlijk gebruikt gaan worden voor de nieuwe lijn Windows 8 Tablets en Windows 8 smartphones.

Samsung registreert namen ATIV S en ATIV TabSamsung heeft de naam ATIV Tab en de naam Samsung ATIV S geregistreerd. Het ligt voor de hand dat de naam Omnia dan helemaal zal gaan verdwijnen en daarmee houdt Samsung drie mobiele series over.

Samsung registreert namen ATIV S en ATIV TabDe Galaxy-serie voor alle Android-producten, de ATIV-serie voor alle Windows en Windows Phone producten en de Wave-serie voor de producten met het mobiele besturingsysteem Bada van Samsung zelf. Of Samsung ook laptops op de markt zal gaan brengen onder de naam ATIV is nog even afwachten, mogelijk gaat het alleen om mobiele producten zoals tablets en smartphones.

Samsung zal waarschijnlijk vandaag of morgen rondom het IFA-evenement de naam ATIV officieel presenteren.

Bron:Engadget