1 min

Microsoft gaat de strijd aan tegen de negativiteit rondom zijn internetbrowser Internet Explorer, met een advertentie die zich juist op dit aspect richt. In de video vinden we een Internet Explorer-hater die maar wat graag bericht over hoe slecht Internet Explorer wel niet is.

De advertentie van Microsoft is een komische weerspiegeling van de realiteit over Internet Explorer, in de video zien we een Internet Explorer-hater die het internet vol zet met berichten als "Internet Explorer zuigt" en "Internet Explorer is alleen goed om een andere browser mee te downloaden", dit alles terwijl er steeds meer positiviteit over Internet Explorer verschijnt.

De reputatie die Microsoft over de jaren heeft opgebouwd met Internet Explorer en de vele alternatieven die daarvoor in de plaats kwamen doen de browser niet veel goeds, in ieder geval probeert Microsoft het nu met een hele andere aanpak. Of deze advertentie de "Haters" de historie van de browser doen vergeten blijft vooralsnog de vraag. Hieronder de advertentie.