1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Middels een persbericht heeft BAS Group bekendgemaakt dat 25 filialen van iCentre morgen weer geopend zullen worden. Maandag 17 juni sloten de winkels de deuren nadat er een faillissement werd aangevraagd, BAS Group denkt vanavond de overname definitief te kunnen bevestigen.

BAS Group bevestigt dat iCentre vanaf morgen weer geopend wordt, al zullen niet alle 34 filialen opnieuw de deuren openen, zoals eerder vandaag al gemeld werd. Met de heropening van iCentre spreekt BAS Group van "een razendsnelle doorstart".

BAS Group is eigenaar van verschillende winkelketens zoals Dixons, Dynabyte en MyCom en heeft voorlopig toestemming gekregen om ook iCentre onder de gelederen te nemen. Van oudsher is BAS Group een distributeur, de afgelopen jaren heeft het bedrijf echter steeds meer winkelketens waar het al zaken mee deed overgenomen.

Een deel van de iCentre-filialen wordt niet meer geopend, uiteindelijk moet er bij de winkelketen ruimte zijn voor zo’n 300 werknemers. iCentre had 500 werknemers in dienst.