1 min Security

CrowdStrike en Dell Technologies gaan samen bedrijven beveiligen

CrowdStrike en Dell Technologies gaan samen bedrijven beveiligen

CrowdStrike en Dell Technologies gaan gezamenlijk oplossingen bieden waarmee bedrijven zich beter kunnen beveiligen tegen cyberdreigingen. Denk daarbij aan oplossingen voor het voorkomen, detecteren en beantwoorden van de dreigingen.

Volgens CrowdStrike en Dell moet de nieuwe samenwerking bedrijven van alle soorten en maten de beste security bieden tegen cyberdreigingen. De oplossingen uit dit samenwerkingsverband, de partijen spreken over een strategische alliantie, moeten probleemloos werken en ook niet teveel kosten.

CrowdStrike Falcon

De nieuwe samenwerking moet ervoor zorgen dat bedrijven hun bescherming tegen cyberdreigingen door meerdere legacy- en meer specifieke oplossingen naar een allesomvattend platform kunnen migreren.

Hiervoor is binnen de samenwerking het CrowdStrike Falcon-platform nu ook beschikbaar met volume-licenties. Hierdoor kunnen grote bedrijven, mkb’ers en organisaties uit de publieke sector hun security-uitgaven, -contracten en -platforms meer consolideren, zonder daarbij in te boeten op security- en compliance-vereisten.

Ook komen de producten van CrowdStrike beschikbaar binnen een brede set oplossingen van Dell Technologies. De komende maanden komen deze oplossingen al beschikbaar voor de commerciële Dell-pc’s.

Lees ook: CrowdStrike Falcon Surface-module biedt EASM-functionaliteit