G DATA komt met een maandelijks abonnement om internetsecurity af te nemen. De securitysoftware wordt dus per maand, per half jaar, per kwartaal of per jaar afgenomen. Op die manier kan men ontlopen dat er in een keer een flinke som geld afgeschreven wordt.

De dienst werkt niet alleen voor consumenten, ook zakelijke spelers kunnen gebruik maken van de abonnementsvormen. De licentiecode wordt vervolgens per e-mail doorgestuurd en de software is te downloaden vanaf de website van G DATA. De dienst is tot stand gekomen in samenwerking met Softbrix Automatisering. De website zelf heet 123av.nl

George Smits, directeur van Softbrix Automatisering zegt over het initiatief: "We zagen de behoefte in de markt voor gespreide betaling voor security software. Wij wilden hier als vooraanstaande distributeur van security-oplossingen graag als eerste op inspringen. We hebben direct besloten om voor dit project samen te werken met G Data. Niet alleen garanderen de producten van G Data een constant hoog beveiligingsniveau, ook staan de mensen van G Data altijd open voor innovatieve ideeën. Daarmee is G Data onze perfecte partner voor deze dienst."