1 min

SentinelOne stelt de nieuwe oplossing Singularity Ranger Insights voor. Het bedrijf belooft zelf hierdoor de complexiteit uit vulnerability management weg te nemen.

Met Singularity Ranger Insights krijgen organisaties één console voor vulnerability management op alle apparaten. Het stelt bedrijven in staat bedreigingen op te sporen en al naargelang te prioriteren.

“Overal werken waar het maar uitkomt heeft de deur opengezet voor een toenemend aantal kwetsbaarheden”, zegt Lana Knop, VP Product Management bij SentinelOne. “Met Singularity Ranger Insights beschikken beveiligingsteams over een krachtig hulpmiddel waarmee ze de tijd, kosten en complexiteit van het beheer van kwetsbaarheden kunnen terugdringen en hun beveiliging aanzienlijk kunnen verbeteren.”

Real-time inzichten

Singularity Ranger Insights is een verlening van het Singularity-platform van SentinelOne. Het dient verschillende doelen, waaronder endpoint detection response (EDR), netwerkdetectie, vulnerability management en compliance.

De oplossing geeft real-time inzichten en scant de systemen van Microsoft, Linux en macOS voortdurend op kwetsbaarheden. Dat gebeurt voor zowel fysieke, virtuele en cloudgebaseerde toestellen. Bij vondst van een kwetsbaarheid kan een geautomatiseerde workflow op gang gezet worden, om de kwetsbaarheid te isoleren.

Lees ook: SentinelOne beschermt cloudopslag tegen malware voor AWS en NetApp