De website van Geert Wilder is gehackt en voorzien van Turkse teksten en een foto van premier Erdogan. Dit heeft de voorman van de politieke partij PVV vandaag bekendgemaakt.

De website is voorzien van Turkse teksten en een foto van de Turkse premier Erdogan, de aanval op de website is waarschijnlijk gepleegd door een hacker van Turkse afkomst, gezien hij zichzelf een Turkse moslim hacker noemt. Geert Wilders heeft mogelijk de woede van deze hacker op de nek gehaald nadat een PVV-lid tijdens de Algemene Beschouwingen een beledigende uitspraak zou hebben gemaakt over Premier Erdogan, "Nu komt de islamitische aap uit de mouw en hij heet Erdogan".

De hacker noemt zichzelf een ‘Turkisch Muslim hacker’ en luistert naar het alias "Septembo0x." Het is overigens niet de eerste keer dat de website van PVV-oprichter Geert Wilders is gehackt. De website is in het verleden al meerdere malen onder vuur genomen door veelal moslimgerelateerde partijen. De oorzaak hiervan valt te wijten aan de uitspraken en denkwijze van Geert Wilders over moslims, hun geloof en leefwijze. Het is nog niet bekend of Wilders aangifte zal doen tegen de hacker.