1 min

Tags in dit artikel

, ,

Uiterlijk en vormgeving

Als we naar de doos van dit knaagdier met draad kijken, dan zien we ondanks het overheersende zwart, een heldere en mooi vormgegeven verpakking. Voorop staat een afbeelding van de muis met wat specificaties en op de achterzijde valt de gehele specificatielijst te lezen. Ook heeft de verpakking een flap die opengevouwen kan worden, waarop aan de binnenkant uitgelegd wordt welke toets wat doet.



In de doos vind je naast de muis een quick start guideline waarin alle functies van de muis nog eens goed worden uitgelegt. Het enige wat wij missen in de doos is een cd-rom met software. Deze software is wel op de site van CM Storm te vinden. Jammer want een meegeleverde cd-rom is toch wel erg fijn.




Als we naar het uiterlijk van de storm kijken, weet dit ons niet echt te charmeren. De muis lijkt te breed van stuk en vrij kort. De Spawn is speciaal ontworpen voor gamers die de klauwachtige greep waarderen. Als we de muis van CM Storm echter beetpakken worden we een stuk vrolijker. De muis ligt verrassend fijn in de hand en klopt qua vormgeving. De kleuren combinatie is verder wel geslaagd zolang je niet vies bent van de kleur rood.