1 min

Tags in dit artikel

, ,

Meegeleverde software

Zoals eerder vermeld zit er geen cd-rom in de doos, maar kan de software wel van de website van CM Storm worden gedownload. Het installeren duurt ongeveer vijf minuten. Vervolgens is het raadzaam om te controleren of ook meteen de laatste update is geïnstalleerd. Indien er een nieuwere versie beschikbaar is, zal het installeren daarvan wederom ongeveer vijf minuten in beslag nemen. De muis is tijdens deze update niet te gebruiken. Het zou een stuk handiger zijn als CM Storm gewoon de laatste versie op zijn website plaatst.

De software is simpel maar doeltreffend en doet wat hij moet doen. Zo zijn er in het programma vier tabs te vinden. Deze bestaan uit Main control, Macro, Custom en Support/Driver. Zoals bij elke muis van CM Storm zit op de Spawn ook een interne opslagruimte. Bij de Spawn bedraagt dit 32KB wat groot genoeg is voor de opslag van vijf custom profielen.









Hierboven staan een viertal afbeeldingen om je een indruk te geven van de software die gedownload kan worden voor de CM Storm Spawn muis.