2min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Graphics & Geluid

Graphics


Zoals we al eerder zeiden speelt het spel zich in de toekomst af en dat is goed te zien. Zo zien alle gebouwen er enorm strak uit en draagt iedereen de kleren die we gewent zijn uit een futuristische film. Wat opvalt is dat het spel eigenlijk de hele tijd een grauw sfeertje kent. Bijna nergens is een boom of plant te vinden maar in plaats daarvan staan er overal torenhoge flats en bedrijven.



Wat ook opvalt is de belichting. Deze is op veel plaatsen te fel wat vooral tijdens de vuurgevechten erg storend kan zijn. Gelukkig ziet voor de rest de omgeving er wel mooi en gedetailleerd uit en zijn vijanden ook goed weergeven. Ook de lipsynchronisatie ziet er goed uit dus we kunnen met tevredenheid zeggen dat de graphics er goed uit zien.

Geluid


We beginnen met de stem die we het vaakst horen, namelijk die van DART. Elke keer dat je een hack uitvoert of als er iets fout gaat vertelt een computerstem hoe je er op dat moment voor staat. Deze stem zorgt ervoor dat je je niet meer voelt als mens maar meer als robot.



Verder klinken de wapens weer lekker in het gehoor, geven de vijanden een flinke schreeuw als ze geraakt worden en klinkt er een mooie echo waar nodig. Ook de karakters zelf zijn goed ingesproken en in combinatie met de goede lipsynchronisatie levert dit een mooi totaalplaatje op.