2min

Tags in dit artikel

, ,

Inleiding

Ik wilde al sinds mei New Super Mario Bros hebben, maar toen was hij nog niet uit. Dus ik maar wachten, en vandaag heb ik én genoeg geld, én de tijd om veel te spelen, dus was het de aangewezen mogelijkheid om hem te bestellen. Natuurlijk is die 24-uurs bezorging bij de gameshop dan wel zo makkelijk, aangezien ze hem nog niet hadden bij mij in de stad.

Gisteren besteld, vandaag binnen. Toen ik het spel binnenkreeg sprintte ik meteen naar boven om mijn DS te halen en de game-cartridge erin te doen en te spelen! Ik heb het eerste half uur beneden gespeeld, het komt niet vaak voor dat ik gelijk begin te spelen. Normaal zet ik eerst even mijn MSN status anders en verander mijn nickname op IRC. Maar nu niet, ik stond overal nog online, maar ik was er niet, ik was iets anders aan het doen!

Ik was Mario aan het spelen, in een aparte wereld waarin ik als Italiaan, met een rode pet, een bier buikje en een grote snor rondloop. Alle andere vreemden wezens gingen voor mij aan de kant, of ik ging er lekker op staan met mijn platvoeten! Inderdaad, ik bevond me in de vreemde wereld van New Super Mario Bros. Na een half uur had ik het eerste stuk uit gespeeld. Lichtelijk teleurgesteld vanwege het feit dat het zo kort was (dacht ik) ging ik kijken naar het korte tussenfilmpje. Daarin zag ik dat Peach (de prinses die je altijd moet redden) weer verder meegevoerd werd. Ik was dus nog niet klaar, sterker nog, het leukste moest nog komen! Ik ging naar boven en begon weer te spelen, maar nu niet zomaar een half uurtje, nee, ik heb ongeveer zo’n drie uur aan één stuk doorgespeeld. Dat is heel raar voor mijn doen en na in totaal vijf uur spelen dacht ik, kom, laat ik de mensen op Techzine ook maar eens zien dat het een goed spel is en een must-have voor elke DS liefhebber.