2min

Tags in dit artikel

,

The king of speed and destruction is back!

Deze keer is er meer aan dan enkel je tegenstanders van de baan te ruimen of tegenliggend verkeer te rammen. Dit keer zit het spel vol snelheid en adrenaline. Pure concentratie en uithoudingsvermogen zorgen ervoor dat je de races wint. Een milliseconde onoplettendheid en je race is over. Gejaagd en opgehitst ervaar je hoe je wagen tot het uiterste wordt gedreven. Er is geen terugkeren mogelijk, je moet en je zal winnen. En daar heb je veel voor over.

Rammen, driften, beuken, spookrijden en burn-outs horen er allemaal bij. Hoe meer, hoe beter. Hoe meer, hoe harder. Hoe meer, hoe sneller. Het spel is niet alleen adembenemend snel qua gameplay maar ze is ook adembenemend qua graphics. Burnout Dominator zorgt nog voor een laatste krachtmeting voor de inmiddels al zeven jaar oude PS2! Nooit gedacht dat je PS2 een grafisch hoogstaand spel snel kan trekken? Dan zal je verbaasd zijn wanneer je Burnout Dominator speelt. Alles gaat vlot en zonder haperen. De scènes flitsen als een sneltrein voorbij. De races zijn klaar voor je nog maar beseft dat je begonnen bent. De overwinning is snel binnengehaald maar daar tegenover staat ook de nederlaag. Achterstand inhalen gaat, maar dan moet je je uiterste best doen en jezelf tot het uiterste drijven.

Het spel heeft me geboeid en dat is niet altijd even eenvoudig in een maatschappij waar we overdonderd worden door actie, snelheid en adrenaline. Burnout Dominator lokte me elke keer weer naar mijn PS2 en zorgde ervoor dat ik enkele uren later vermoeid en tevreden achterbleef.