1 min

Tags in dit artikel

,

Conclusie

De Nanoleaf Aurora Smarter Kit is ons heel erg goed bevallen. Het is weer eens iets anders aan de muur en je kunt er iedere dag wel iets nieuws mee doen. De mogelijkheden zijn er uitgebreid genoeg voor. Belangrijker nog vinden we dat het systeem stabiel is en altijd goed functioneert. De app zal wat gewenning vereisen en de integratie met diensten van derden voegen voor gebruikers in deze regio niet allemaal iets toe. Van de schoonheidsfoutjes op het gebied van helderheidsuniformiteit zal je in de praktijk niet veel last hebben.

Al met al is de Nanoleaf Aurora Smarter Kit een erg vermakelijke toevoeging aan je ‘connected’ huis. Ook als je gewoon op zoek bent naar iets leuks voor aan de muur zouden we je zeker aanraden om dit systeem te overwegen. 210 euro is natuurlijk wel behoorlijk wat geld voor een hebbedingetje, want dat is het ten diepste wel gewoon. Het uitbreidingspakket is met 75 euro voor drie panelen nog iets minder gunstig geprijsd. Toegegeven, de Philips Hue-lampen zijn per stuk beduidend duurder dan een enkel Aurora-paneel, maar dan heb je het uiteindelijk over primaire verlichting. De Nanoleaf Aurora Smarter Kit is meer ‘leuk voor erbij’.

Wanneer we zeggen ‘leuk voor erbij’, bedoelen we eigenlijk ‘heel erg leuk voor erbij’. Als je het geld ervoor over hebt en je bent bereid om een paar uurtjes in de installatie en setup te stoppen, dan ga je veel plezier beleven aan de Nanoleaf Aurora.