2min

Inleiding

Speciaal voor Samsung heeft Techzine een testpanel samengesteld voor een nieuw product, de Samsung Galaxy NotePro 12.2. Dit is een wat duurdere tablet, die gericht is op de veeleisende gebruiker. Samsung heeft een complete Pro-serie uit de doeken gedaan, maar het vlaggenschip van die serie is toch wel de Galaxy NotePro 12.2. Dit is dan ook de tablet die ons testpanel zal behandelen.

Begin deze maand, op 6 februari om precies te zijn, kwam ons testpanel bijeen om een productpresentatie van Samsung bij te wonen en de tablet in ontvangst te nemen. Een verslag van die avond is te lezen in deze Techzine-blog, daarin staan ook de eerste reacties van ons testpanel.

Het testpanel heeft nu ruim een week de tijd gehad om de tablet te installeren en naar eigen hand te zetten, ook hebben ze nu de tijd gehad om wat meer ervaring op te doen met de tablet. Een mooi moment dus, om de ervaringen in kaart te brengen en te delen met onze bezoekers. Daarnaast volgt er nog een eindbeoordeling, over een week of twee.

Om te beginnen gaan we de testpanelleden even voorstellen:
Cindy Koppens is ons eerste testpanellid. Cindy is een 31-jarige vrouw die werkzaam is als jurist bij een grote rechtsbijstandsverzekeraar en beschikt over een universitaire rechtenopleiding. Daarnaast is ze ook nog moeder van twee kinderen.

Jeroen Kuijper is ons tweede testpanellid. Jeroen is een 26-jarige man die werkzaam is als senior testconsulent bij een grote detacheerder en beschikt over een HBO-diploma Communicatiemanagement.

Jeroen Langenberg is ons derde testpanellid. Wederom een Jeroen, maar dit exemplaar is 22 jaar jong en studeert momenteel Nederlandse Rechtsgeleerdheid in Tilburg en heeft een bijbaantje in een Hi-winkel in Bergen op Zoom. Hij is de enige student in ons testpanel en gaat ons hopelijk een inkijkje bieden hoe geschikt de tablet is voor de studenten onder onze lezers.

Wouter Koning is tot slot ons vierde en laatste testpanellid. Wouter is een 33-jarige man die werkzaam is als projectleider voor infrastructuurprojecten bij de overheid en beschikt over een HTS-diploma Civiele Techniek. Wouter is daarnaast ook nog vader.


Tot zover in het kort de introductie van onze testpanelleden, voor degenen die zich afvragen of Techzine de Galaxy NotePro 12.2 ook zal reviewen: Dat gaat inderdaad gebeuren. Deze review zal binnenkort online verschijnen. Maar nu eerst aandacht voor de hands-on ervaringen van onze testpanelleden.