2min

Tags in dit artikel

,

Inleiding

Zaterdag 18 december was het zover. Ik kwam terug van mijn werk en daar lag het op de deurmat. Het leek alsof er een groot licht van het pakje kwam en het leek ook zo te voelen. Ik maakte het pakje open en daar was hij dan. De nieuwe Prince of Persia: Warrior Within.

De echte Prince of Persia-fans herkennen dit gevoel meteen. Ik ben zelf ook een echte fan van de Prince of Persia serie. Toen ik het spel begon te spelen, kreeg ik al meteen het gevoel van de oude Prince of Persia terug. Het was weer net zoals toen, de tijd waarin Prince of Persia 1 helemaal geweldig was.

Na het openen, ben ik het spel meteen gaan installeren. Je krijgt de mogelijkheid om verschillende talen te kiezen. Nederlands zat er ook bij, maar aangezien ik Nederlands in spellen niet zo mooi vind, heb ik voor Engels gekozen. De installatie vorderde en mij werd gevraagd om cd 2 en vervolgens cd 3 in mijn DVD-speler te doen. Zo gezegd, zo gedaan en de installatie was klaar.

Meteen daarna heb ik het spel gestart en een nieuwe game gemaakt. Je krijgt een filmpje, waar het een en ander wordt uitgelegd. Dat filmpje kan je niet overslaan, dus die moet je kijken (net zoals de filmpjes verderop in het spel). Vervolgens mag je spelen en, zoals ik al zei, het oude gevoel heb je meteen weer terug.


Het hoesje met de CD’s


*Alle plaatjes zijn klikbaar.*