1 min

Tags in dit artikel

,

Intro



Zodra je Sin Episode: Emergence (vanaf nu SE:E) start op het door jou gewenste moeilijkheidsniveau, wordt je wakker als Colonel John R. Blade. Er is alleen een klein probleempje, je ligt vastgebonden op een operatietafel en je grootste vijanden Elexis Sinclaire en Radek staan bij je. Je krijgt een injectie met een bepaald stofje en op dat moment komt een Special Forces lid genaamd Jessica Canon je te hulp. Ze bevrijdt je uit je benarde positie en je vlucht samen met haar weg uit het laboratorium.



Maar wat was die injectie nou? Daar moet jij achter zien te komen en er een tegengif voor vinden! Samen met Jessica ga je op pad door delen van Freeport City om de legers van Elexis uit te schakelen en antwoorden op je vragen te vinden.

Dit hele gedoe klinkt op zich wel spannend, maar dat is het in de praktijk totaal niet. Nooit heb ik het gevoel gehad dat er een verhaal in het spel zat. Je wordt telkens ergens gedropped in een level en je moet ergens naar toe, that’s it. Af en toe een cutscene als poging er nog een klein beetje verhaal in te proppen, maar daar blijft het ook bij.