1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Conclusie

Voor zo’n 60 euro is dit een snelle USB-stick, met een nette 4 GB aan opslagruimte. Je kan aan deze flashdrive zien dat als je er genoeg parallel schakelt, dat je dan inderdaad snelle flash harde schijven kan maken.

De Rally turbo zit net onder de limiet van de chipset en is een prima alternatief voor mensen die een externe harde schijf te groot of te duur vinden. De Rally wint op een aantal punten: de 3,5 inch harde schijf is ruim achttien keer groter in omvang dan de USB stick, terwijl hij maar vijftien keer zoveel opslag biedt. Dus qua data per cm³ wint de OCZ Rally 2 Turbo. En daar blijft het niet bij, bijvoorbeeld als je kijkt naar het aantal MB/s per GB. Deze stick vul je in vijf minuten, een mobiele harde schijf volschrijven duurt gemiddeld en stuk langer. Van de MP3 speler wint de OCZ op alle vlakken.

Daarom verdient deze USB stick de Techzine Must Have stempel. Niet omdat je nu naar de winkel moet rennen om hem te gaan halen, maar omdat ik hem van harte aanraad als je op zoek bent naar een USB-stick.
10.0
  • klein;
  • snelle schrijf- en leessnelheden;
  • inclusief USB verlengkabel;
  • behuizing is van aluminium.
  • het kapje dat over de USB poort gaat kan je verliezen vanwege de grootte.

Table of contents