2min

Tags in dit artikel

,

Inleiding

Algemeen


Tegenwoordig kun je niet genoeg opslagruimte hebben. De externe harddisk is dan ook steeds meer in opkomst. Je zou kunnen zeggen dat door de jaren heen de externe harddisk gemeengoed is geworden. De schijven zijn vaak gemakkelijk te delen zodat je met iedere computer in je thuisnetwerk met één of meerdere schijven kunt werken.


In deze review belichten we een externe harddiskbehuizing van RaidSonic met plaats voor twee SATA-schijven. Of de behuizing makkelijk in gebruik is, wat er meegeleverd wordt, hoelang de installatie duurt, je krijgt het allemaal te lezen in deze review.

De Icy Box IB-3218StU-B van RaidSonic heb ik in menig webwinkel gevonden voor een prijs van om en nabij de 35,00 euro.

[tr class=odd] [tr class=even] [tr class=odd] [tr class=even] [tr class=odd] [tr class=even] [tr class=odd]
Specificaties
Compacte aluminium behuizingUSB 2.0 interface (480Mb/s) Geschikt voor twee 3,5" SATA HDD JBOD verleent afzonderlijke toegang aan elke HDD Back-up schakelaar, Aan/uit schakelaar, fan(40mm) op de achterzijde Geschikt voor: PC, Mac, Linux Wordt extern gevoed door een 110-240V voeding ‘One touch backup’ software (Win98/Me/2000/Xp/2003)


Verpakking


De Icy Box IB-3218StU-B van RaidSonic wordt geleverd met een voeding, USB-kabel, schroefjes, installatiehandleiding en een cd voorzien van back-up software en Win98-drivers.

De doos waar de spullen in zitten is van een degelijk materiaal en is gemakkelijk te openen. Ook de meegeleverde schroeven zitten apart verpakt zodat het niet allemaal door de doos heen slingert. Op het eerste oog is het dus een keurig product.