1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Thrustmaster FGT Experience Pedalen

De pedaalbasis van Thrustmaster valt op omdat hij erg smal is in vergelijking met de lengte, al heeft dat meer met de lengte van doen dan met de breedte. De pedalen hebben namelijk een erg prettige breedte en de basis heeft ook een goede breedte. Het lijkt op het eerste gezicht of Thrustmaster twee verschillende pedalen heeft gebruikt, maar dit blijkt niet zo te zijn. De pedalen zijn gespiegeld ten opzichte van elkaar. De hele basis en pedalen zijn van kunststof zoals hieronder zichtbaar.


De Thrustmaster-pedalen

Zoals zichtbaar op de foto zitten er schroeven in de pedalen. Je kunt het topje eraf halen en omdraaien, zodat deze precies zo komt te zitten als de andere. Toch een leuke feature. Bij het indrukken van de pedalen valt de lange slag en de kracht die benodigd is op, hier hebben we te maken met een serieus setje pedalen! Het gaspedaal biedt een lekkere tegendruk terwijl het rempedaal gewoon hard is. Precies gasgeven en remmen wordt door dit setje op deze manier mogelijk gemaakt. Een unicum in deze prijsklasse.


Vanaf de zijkant is ook te zien hoe de kabel wordt geleid[/sub]

De basis voelt zeer stabiel aan, het kabelmanagement van deze pedalen is zoals al eerder gezegd zeer netjes. Al met al een fantastisch pedaalsetje dat bij dit stuur geleverd wordt.