1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Inleiding

De behuizing in het kort


Vandaag wordt de V9 BlacX Edition onder de loep genomen. Deze behuizing is de opvolger van de V9 Black Edition die eerder door Techzine bekeken is in deze review. De V9 BlacX Edition verschilt op het gebied van uiterlijk, met uitzondering van het toevoegen van een window, niet enorm veel met de V9 Black Edition. Op het gebied van features is er wel wat veranderd, waarover later meer.

De V9 BlacX Edition is een Miditower behuizing die zowel Micro ATX-moederborden en ATX-moederborden kan huisvesten. Thermaltake richt zich met deze behuizing voornamelijk op gamers en vermeld daarbij ook uitdrukkelijk dat een Radeon HD 5970 in deze behuizing past. De grafische kaart mag een maximale lengte van 31,5 cm hebben en de koeler voor de processor mag niet hoger zijn dan 16,5 cm. Complimenten voor Thermaltake, omdat behuizingen in dit segment van de markt het nog wel eens af willen laten weten op dit gebied.

Thermaltake biedt de kast aan tegen een adviesprijs van 99 dollar. Vanaf augustus is de behuizing verkrijgbaar in de winkels.