1 min

Tags in dit artikel

, ,

Introductie

HP wil met de HP Pavilion TouchSmart 15 Sleekbook-serie touchscreens voor iedereen beschikbaar maken. De Sleekbook-serie van HP staat bij ons te boeken als een goedkope reeks laptops, die vaak zijn prijs qua specificaties overstijgt. Met deze laptop wil HP daar natuurlijk een vervolg aan geven.

Wij ontvingen van HP de Pavilion TouchSmart 15-b107ed Sleekbook, in dit artikel vanaf nu afgekort naar TouchSmart 15 voor de leesbaarheid. De volledige naam maakt in principe al veel duidelijk over het eindproduct: een laptop met een touchscreen van 15 inch.

De term Sleekbook staat overigens niet alleen voor een zacht prijsje, maar ook voor een bescheiden omvang en een laag gewicht. Daarmee is de TouchSmart 15 ook onderweg makkelijk mee te nemen.

HP hanteert voor dit precieze model een adviesprijs van 599 euro. In de prijsvergelijker van Techzine vind je het model dat wij voor een recensie ontvingen helaas niet terug. Wel vind je de HP Pavilion TouchSmart 15-b177ed Sleekbook, welke qua specificaties voor zover zichtbaar is niet verschilt van de laptop die in dit artikel behandeld wordt. In de prijsvergelijker vind je deze variant op het moment van schrijven terug met een vanafprijs van 499 euro.