1 min Analytics

Hoe bedrijven nu al kunnen profiteren van Industrie 4.0/5.0

Hoe bedrijven nu al kunnen profiteren van Industrie 4.0/5.0

Managers in de manufacturing industrie weten dat Industrie 4.0/5.0 de sector kan veranderen. Dit door het opnieuw uitvinden van operations, supply chains en producten. Ze willen een competitief voordeel behalen door werk en materiaalgebruik te verbeteren, productiecapaciteit uit te breiden en sterkere klanttevredenheid.

In een Executive Briefing, gebaseerd op de recent uitgebrachte SAS Industrie 4.0/5.0 Digital Transformation-studie, worden de kernelementen besproken voor succes. Een daarvan is Industrie 4.0/5.0 readiness. Manufacturers met slimme Industrie 4.0/5.0-strategieën doen het beter dan concurrenten. Inmiddels noemt een derde van de manufacturers zich digitale leiders, een groep die benchmarks en best practices biedt voor digitale transformatie. Het document maakt duidelijk wat je kan leren van deze digitale leiders.

Daarnaast wordt ingegaan op de mogelijkheden en prestaties van Industrie 4.0/5.0. Digitale leiders zien de productiviteit en winst namelijk flink toenemen. Dit vanwege de ondersteuning van business partners en nieuwe technologieën (automation en artificial intelligence), die ze naar hun activiteiten, leveranciers en klanten brengen. Het document beschrijft hoe de leiders digitale transformatie implementeren in hun omgeving en daarbuiten.

Benieuwd naar meer? Via onderstaand formulier download je de Executive Briefing.