1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Het Internet of Things (IoT) blijft zich steeds sneller ontwikkelen. Het is dan ook geen verrassing dat veel bedrijfstakken zich afvragen hoe ze inkomende data kunnen inzetten. Denk bijvoorbeeld aan data die gebruikt kan worden om onderhoudsactiviteiten te verbeteren. Om dit op een optimale manier te kunnen doen is er een platform nodig, waarmee een centrale aanpak voor deze datastromen kan worden uitgerold. ServiceNow heeft precies daar een oplossing voor gevonden.

De streamprocessing IoT Bridge van ServiceNow evalueert live data vanuit devices, aan de hand van door de gebruiker gedefinieerde regels. Die regels zorgen ervoor dat er automatisch digitale workflows worden geactiveerd. Deze workflows maken het mogelijk om grote hoeveelheden data te verzamelen, die te bekijken en te reageren op die data. Door het combineren van real-time device data vanuit het IoT met voorspellende algoritmen kunnen digital workflows volgens ServiceNow storingen voorspellen voordat deze zich voordoen. Dit zal onnoemelijk veel tijd en kosten besparen.

Enkele van de gebieden waarin het IoT steeds belangrijker wordt, zijn de olie- en gasindustrie, evenals de maakindustrie en nutsbedrijven. Dit zijn branches waar slecht onderhoud een extra desastreus effect heeft, door de essentiële producten die deze bedrijfstakken vaak leveren. Het voorspellen van onderhoudstaken zou dus een grote toegevoegde waarde hebben in deze velden.

Om te weten te komen hoe de nieuwe IoT-technologie van ServiceNow van toegevoegde waarde kan zijn voor jouw bedrijf en industrie, registreer dan hieronder voor de whitepaper.