1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Smart software testing biedt DevOps-teams een methode om om te kunnen gaan met de vraag naar steeds snellere ontwikkeltijden en complexe applicaties. Voor het succesvol implementeren van smart testing kunnen bedrijven best practices volgen. In onderstaand rapport, dat we in samenwerking met Micro Focus aanbieden, wordt op basis van ervaringen van DevOps-specialisten de best practices aangeboden.

De best practices leggen een nadruk op contninu geautomatiseerd testen gedurende de gehele Software Development Life Cycle, AI-gedreven test automatisering en het goed kunnen testen en beheren van mobiele devices. Gebruikers raden het omarmen van intelligente tools voor functionele testautomatisering aan. Dit moet de samenwerking tussen de verschillende rollen bevorderen en zogeheten shift-left- en shift-right-testing faciliteren.

Door onderstaand rapport te downloaden, dat in samenwerking met IT Central Station en InfoWorld is opgesteld, kom je erachter hoe je snellere ontwikkeltijden realiseert met smart software testing.