1 min

Het meest kostbare bezit van elke organisatie is data. En er zijn nog nooit zoveel bedreigingen geweest. Hackers richten zich massaal op het stelen van de gegevens, om vervolgens losgeld te vragen. Naast de grote som geld die de cybercriminelen proberen te bemachtigen, is ook de verstoring van de bedrijfsvoering een groot probleem voor bedrijven.

Met de cyberdreigingen en risico’s is het cruciaal om te begrijpen hoe een hacker te werk gaat. Daarom bieden we een webinar aan waarin een ethische hacker uitlegt hoe hij bij bedrijven binnenkomt. De ethische hacker doet dit om de bedrijven te helpen door kwetsbaarheden te vinden en melden, zodat ze hopelijk gevonden worden voordat de cybercrimineel ze vindt.

De ethische hacker, onder de naam FC, richt zich op financiële dienstverleners. In de webinar legt hij uit dat bedrijven vandaag de dag niet weten wat hun kroonjuwelen zijn. Voor cybercriminelen kan het gunstig zijn om voordeel te halen uit iets wat organisaties niet weten. FC laat zien hoe snel, eenvoudig en effectief cyberaanvallen kunnen zijn.

Door het onderstaande formulier in te vullen, krijg je toegang tot de webinar waarin FC uitgebreid ingaat op de activiteiten van een hacker. Het helpt je beter te begrijpen hoe cybercriminelen te werk gaan en hoe je je er als bedrijf beter tegen kunt verdedigen.