2min

Vandaag mogen we weer een hele mooie prijs weggeven, namelijk een Netgear Orbi WiFi-systeem. Dit pakket bestaat uit een gloednieuwe router van Netgear inclusief één satelliet om op een extra plek in huis ook een accesspoint te realiseren. Met de Netgear Orbi kan je je huis voorzien van veel betere WiFi-dekking doordat de router is uit te breiden met extra satellieten. In totaal moet je met de Orbi zo’n 185m2 aan woonruimte kunnen voorzien van WiFi-dekking, elke satelliet voegt er nog eens 185m2 aan toe. 

De Netgear Orbi is een WiFi-systeem dat voorzien is van Tri-band-technologie, waarmee er op drie frequentiebanden een WiFi-signaal wordt opgezet, allemaal gericht op het bieden van een beter draadloos signaal met een hogere capaciteit. Daarnaast is de Orbi uitbreidbaar met meerdere satellieten zodat je de WiFi-dekking kan vergroten, de router en de satellieten zetten een directe verbinding op tussen elkaar en beide zenden hun eigen WiFi-signaal uit, zodat verbindingen met laptops, tablets en smartphones zo snel mogelijk kunnen worden gemaakt.

Wat ook anders is aan de Orbi is dat deze router voorzien is van een echt ontwerp, zodat je deze niet hoeft te verstoppen achter een kast, omdat je er eigenlijk niet naar wilt kijken. Voor routers is het overigens ook beter om op een goed bereikbare plaats te staan dan weggemoffeld in een kastje, want dat komt het signaal alleen maar ten goede.

Wat moet ik doen om te winnen?

Door onderstaand formulier in te vullen ding je mee om deze prachtige router te winnen. Daarnaast word je automatisch ingeschreven voor de Techzine Nieuwsbrief die wekelijks wordt verstuurd. Ook als je al abonnee bent op onze nieuwsbrief moet je onderstaand formulier invullen om kans te maken op deze prijs.

Deze actie is voorbij, we hebben inmiddels een nieuwe actie op de website staan.

Voorwaarden:

  • Winnaars worden uiterlijk 16 januari gecontacteerd;
  • Winnaars worden gecontacteerd per e-mail, indien we na twee weken niets gehoord hebben vervalt de prijs en kiezen we een andere winnaar;
  • Alleen mensen die woonachtig zijn in Nederland en België kunnen kans maken op prijzen;
  • Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met het ontvangen van de Techzine-nieuwsbrief;
  • Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met eventuele publicaties van je naam op een later moment door Techzine;
  • Techzine zal je persoonsgegevens alleen gebruiken voor deze actie en het verzenden van de nieuwsbrief;
  • Werknemers en freelancers van Techzine, maar ook directe familieleden zijn uitgesloten van deelname;