We blijven er op hameren bij Techzine en daarom zijn we ook erg blij dat we deze prijs mogen weggeven in de Techzine Feestdagenactie, maak regelmatig backups van je data! Vandaag een mooie Seagate Backup Plus Hub met maar liefst 4TB aan opslagcapaciteit, er zijn ook versies van 6 en 8TB te verkrijgen. Als je hier al je data niet op kwijt kan, dan weten wij het ook niet meer. De gemiddelde gebruikers kan waarschijnlijk 16 actieve kopieën van al zijn belangrijke data opslaan op deze externe schijf.

De Seagate Backup Plus Hub is een externe schijf die je kan verbinden met je pc door middel van een USB 3.0-aansluiting, deze aansluiting staat ook meteen garant voor voldoende snelheid om snel je data te kunnen overzetten. Voor gebruikers die met meerdere mensen tegelijk willen backuppen is er goed nieuws, de Seagate Backup Plus Hub beschikt namelijk over twee USB 3.0-poorten. Naast de 4TB die de schijf zelf al aan opslagcapaciteit biedt krijg je van Seagate ook nog 200GB aan cloudopslag erbij cadeau, hiervoor heeft Seagate een deal gesloten met Microsoft OneDrive. Gebruikers die de Seagate Backup Plus Hub in de winkel kopen krijgen ook deze cloudopslagcapaciteit.

Wat moet ik doen om te winnen?

Door onderstaand formulier in te vullen ding je mee om deze prachtige externe schijf te winnen. Daarnaast word je automatisch ingeschreven voor de Techzine Nieuwsbrief die wekelijks wordt verstuurd. Ook als je al abonnee bent op onze nieuwsbrief moet je onderstaand formulier invullen om kans te maken op deze prijs.

Deze actie is voorbij, we hebben inmiddels een nieuwe actie op de website staan

Voorwaarden:

  • Winnaars worden uiterlijk 16 januari gecontacteerd;
  • Winnaars worden gecontacteerd per e-mail, indien we na twee weken niets gehoord hebben vervalt de prijs en kiezen we een andere winnaar;
  • Alleen mensen die woonachtig zijn in Nederland en België kunnen kans maken op prijzen;
  • Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met het ontvangen van de Techzine-nieuwsbrief;
  • Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met eventuele publicaties van je naam op een later moment door Techzine;
  • Techzine zal je persoonsgegevens alleen gebruiken voor deze actie en het verzenden van de nieuwsbrief;
  • Werknemers en freelancers van Techzine, maar ook directe familieleden zijn uitgesloten van deelname;