2min

Langzaam bouwen we de spanning op tot onze geweldige eindprijs die we op 31 december gaan weggeven, dat wordt echt een knaller van een prijs, maar tot die tijd blijven we hele leuke prijzen weggeven. Wat te denken van de prijs van vandaag, een externe schijf van Western Digital, de WD My Passport met een opslagcapaciteit van 1TB (1000GB) in de kleur zwart.

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk het is dat je regelmatig backups maakt, van je computer,  smartphone, tablet, elk apparaat waar waardevolle bestanden op staan moet je backups van maken. Bij mobiele apparaten zijn mensen meestal bang om hun foto’s kwijt te raken. Dit kan je simpelweg voorkomen met backups.

Om onze roep dat backups maken belangrijk is kracht bij te zetten, geven we een prachtige externe schijf weg van Western Digital. De WD My Passport 1TB kan je op elke computer aansluiten met een USB 2.0 of USB 3.0-aansluiting. In principe beschikt elke computer daar wel over.

Verder biedt WD de mogelijkheid om data te versleutelen met 256bit-encryptie en levert het software mee om eenvoudig backups te maken van je gevoelige data. Al met al een prima externe schijf waar je nog jaren plezier van kan hebben.

Wat moet ik doen om te winnen?

Door onderstaand formulier in te vullen ding je mee om deze prachtige externe schijf te winnen. Daarnaast word je automatisch ingeschreven voor de Techzine Nieuwsbrief die wekelijks wordt verstuurd. Ook als je al abonnee bent op onze nieuwsbrief moet je onderstaand formulier invullen om kans te maken op deze prijs.

Deze actie is voorbij, we hebben inmiddels een nieuwe actie op de website staan.

Voorwaarden:

  • Winnaars worden uiterlijk 16 januari gecontacteerd;
  • Winnaars worden gecontacteerd per e-mail, indien we na twee weken niets gehoord hebben vervalt de prijs en kiezen we een andere winnaar;
  • Alleen mensen die woonachtig zijn in Nederland en België kunnen kans maken op prijzen;
  • Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met het ontvangen van de Techzine-nieuwsbrief;
  • Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met eventuele publicaties van je naam op een later moment door Techzine;
  • Techzine zal je persoonsgegevens alleen gebruiken voor deze actie en het verzenden van de nieuwsbrief;
  • Werknemers en freelancers van Techzine, maar ook directe familieleden zijn uitgesloten van deelname;