Als Java Developer bij Ordina werkt Rogier van Apeldoorn aan innovatieve apps, zoals de Rabo Wallet. De eerste app in Nederland waarmee je met een mobiele telefoon kunt betalen. Consumenten hebben geen portemonnee meer nodig, ze betalen contactloos door te tappen met hun telefoon tegen de betaalautomaat. Of ze registreren een parkeerplaats met hun telefoon. Betalen met je mobiel, geen portemonnee meer nodig, dat maakt betalen pas makkelijk.

Rogier is zijn loopbaan bij Ordina gestart in de back-end en is later ook front-end gaan doen.

“Front-end erbij is leuk, het maakt mijn werk zichtbaar. Met nieuwe innovatieve toepassingen kan ik het leven van andere mensen vergemakkelijken”, aldus Rogier.

Maar nieuwe generaties, dat gaat voor Rogier verder dan apps. Hij draagt met zijn passie voor technologie bij aan de ontwikkeling van de nieuwe generatie, geïnspireerd door zijn drie kinderen. Zo heeft hij een app ontwikkeld die zijn kinderen helpt om te leren klok kijken, omdat hij zag bij zijn kinderen dat leren klok kijken zo eenvoudig nog niet was. De klok coach app helpt hen nu op weg. En natuurlijk ook hun klasgenootjes, want wie wil er niet leren met een app? De klok coach app is uitgeroepen tot een van de tien beste apps van Nederland. Zelfs in Australië leren kinderen nu klok kijken met deze app. Inmiddels heeft Rogier meerdere educatieve apps ontwikkeld. Met zijn kinderen als tester en zijn vrouw als designer heeft hij zo zijn eigen ontwikkelstraat thuis. Quality time met je gezin en tegelijkertijd kinderen over de hele wereld vooruit helpen, hoe mooi is dat?

Bij Ordina bouwen we samen aan een nieuwe digitale wereld, die mensen vooruit helpt. Hier geloven wij in. Door je passie te volgen, je talent in te zetten, je expertise te delen en te gaan voor het beste resultaat. Wil jij ook iets bijdragen?

Bekijk het filmpje van Rogier op www.jebentwatjebijdraagt.nl