1 min

Oplettende lezers hadden in de Gadget Roundup van afgelopen zaterdag al opgemerkt dat het filmpje ‘Hello, Goodbye’ van The Beatles daar niet zonder reden stond. Natuurlijk diende het als teaser voor nieuwe frontpage, maar dat was niet alles. Zoals al te lezen was in Kings aankondiging, hebben jullie zaterdag kunnen genieten(?) van de allerlaatste Gadget Roundup.

Meer dan drie jaar hebben jullie kunnen genieten van een zaterdagse portie gadgets, verzorgd door verschillende auteurs. z-man nam het initiatief, een jaartje later nam ondergetekende samen met King de zaterdagse gadgets over en ook JLKiller heeft regelmatig een handje geholpen. Maar de titel van de laatste Gadget Roundup was niet voor niets ‘innovatie’. Met de lancering van een vernieuwde frontpage moet de zaterdagse Gadget Roundup namelijk plaats ruimen voor de Gadgetblog. Daarop krijgen jullie vanaf nu elke dag één of meer gadgets voorgeschoteld. Die zullen echter niet enkel door mij verzorgd worden: net zoals Inspector Gadget hulp krijgt van sidekick Brain, zal ook rikadoo mij bijstaan in de klungeligste momenten.

We willen van deze aankondiging meteen ook gebruik te maken om nog eens te peilen naar jullie interesses. Als je in de reacties even zou kunnen aangeven wat je graag anders of beter had gezien in de nieuwe Gadgetblog, dan horen we dat graag van je. Rest mij nog enkel om jullie veel leesplezier te wensen met de eerste gadget!