2min

Tags in dit artikel

, ,

Infor en Signavio hebben aangekondigd samen te gaan werken om sterkere implementatie-accelerators te leveren aan klanten van de bedrijven. Zo worden de process mining- en process management-mogelijkheden van Signavio gecombineert met de Implementation Accelerators van Infor. 

Dr. Gero Decker, CEO van Signavio, stelt dat procesmanagement een ingewikkeld component kan zijn voor bedrijven. Tegelijkertijd is het een belangrijk element van bedrijven.

Dat is waar de samenwerking dan ook bij moet gaan helpen. “We denken dat klanten waarde kunnen halen uit de process mining- en process management-mogelijkheden van Signavio in combinatie met de Implementation Accelerators van Infor”, aldus Decker. “Dit kan helpen om slimmere en meer geïnformeerde beslissingen mogelijk te maken bij diverse zakelijke functies.”

Sneller betere beslissingen maken

Implementation Accelerators zijn vooraf geconfigureerde oplossingen, die gebaseerd zijn op de laatste versie van toepasbare Infor application suites. Ze zijn ontworpen om bepaalde belangrijke applicatieprocessen te leveren en om te helpen om implementatietijden te reduceren.

Signavio heeft op zijn beurt dus de Process Manager en Process Intelligence, die onderdeel zijn van de Business Transformation Suite. De twee oplossingen zijn ontworpen om vast te leggen, te verbinden en te communiceren hoe werk gedaan wordt en welke beslissingen gemaakt worden. Die informatie wordt geleverd aan de Signavio Collaboration Hub.

Met de tools moeten gebruikers sneller betere beslissingen kunnen maken.

Samenwerking

Deze oplossingen worden nu gecombineerd. Daardoor kunnen klanten die een Implementation Accelerator gebruiken, snel op een pad gezet worden om beter zaken te doen, stellen de bedrijven.

“De process mining- en intelligence-technologie kan Infor-klanten een platform bieden om de stroomlijning van gesuggereerde praktijken en zakelijke processen ondersteunen, die geleverd worden door onze Industry Implementation Accelerators”, verklaart Infor-CTO Soma Somasundaram.

Somasundaram vertelt dat hierbij real-time transactiegegevens worden gebruikt, die gegenereerd worden door de Infor-suite van applicaties, die bedrijven kunnen helpen bij het identificeren van afwijkingen van dergelijke praktijken. Met de tools kunnen die afwijkingen ook opgelost worden. Daarnaast worden organisaties ondersteund in het verbeteren van zakelijke prestaties.